Länkar

Här hittar du länkar till andra webbplatser och bloggar som har med resor att göra på något sätt. Hoppas att du finner inspiration till den nästa resa här.Resguider

www.malagaspanien.se

Malaga är en mysig storstad i södra Spanien som förtjänar mer uppmärksamhet. Här finns museer, restauranger, shopping och stränder. Perfekt för en weekend i solen.

www.milanoitalien.se

Alla som åker till Milano fastnar nog för olika saker. En del trillar dit på fotbollen, andra älskar shoppingutbudet, en del blir förförda av arkitekturen och atmosfären. En sak är säker, få blir oberörda av en resa till Milano.

www.romantisk-weekend.com

Här får du tips på olika hotell som passar för en romantisk weekend i Sverige. Ibland bara måste man ju resa bort på tu man hand.

www.parisfrankrike.se

Det är få städer i världen som har så mycket förväntningar på sig som Paris. Här tänker nog de flesta att de ska få uppleva romantik, picknick med baguette och brieost och förstås storslagna sevärdheter i form av Eiffeltornet och Louvren.

www.korfugrekland.se

Om du letar efter en grön och vacker grekisk ö som dessutom har en stad som känns som en blandning av Italien och Grekland, då ska du åka till Korfu och strosa runt i Korfu stad. Här får man det bästa av Grekland och italien på ett och samma ställe.

www.gdanskpolen.se

Polen har seglat upp som ett allt mer populärt land att semestra i, mycket tack vare att man får mycket för pengarna här. Gdansk är en väldigt trevlig stad vid Östersjöns kust där man både kan njuta av storstadslivet och fantastiska stränder.

www.berlintyskland.se

Berlin är kanske inte en av de vackraste huvudstäderna i Europa, men jösses vad mycket man kan göra här. Allt från att checka av de många sevärdheterna so finns i staden till att utforska all kultur som finns här i alla dess former. Sen har vi det här med nattlivet som också är något alldeles speciellt i Berlin.